Zárak cseréje XI. kerületben non stop elérhetőséggel.

Zárcsere XI. kerület Gazdagrét

Zárcsere XI. kerület Gazdagrét

Hisec ajtó zárcsere

Kínai biztonsági ajtózárak cseréje Non Stop elérhetőséggel,garanciával.

2015. október 07. - Zárkirály24

Manapság egyre több bejárati ajtó cserélődik ki Budapest kerületeiben ez nagyszerű hír,viszont az nagyban számít e hír hallatán ,hogy ezeknek többsége többnyire a minőség rovására megy. A zárjavítás esetebén a Kínai ajtók megjelenése óta foglalkozunk ezzel a kérdéssel és nap mint nap próbáljuk biztonságosabbá tenni ezen termékek szegmensét versenyt futva az illetéktelen behatolókkal. Olyannyira,hogy esetekben csak betörés után tudjuk elmondani ügyfeleinknek a lehetséges megoldásokat melyeket ebben a cikkben azért nem ecsetelek mert sajnos sok konkurens cég a fent leírtakból merít,szerez tudást felhasználva azt sajátja ként. Minden esetben a helyszínen tájékoztatom ügyfeleimet a lehetséges megoldásokról legyen szó csak egy személy távol tartása a cél illetve esetekben a magas védelmi vonal ki alakítása a kérés.

Hisec ajtózár

 

Vissza kanyarodva a Hisec biztonsági ajtó zárak szerkezetére vegyük az alsó zárástechnikát mely a zártestből és zárbetétből illetve a kilincs szerkezettel alkot egységet. Ez az alsó zárástechnika 11 ponton tartja a tokban az ajtó lapját. Azért csak a tokban tartást emelem ki mert a saját silány minőségű Kínai zárbetét ennél többre nem képes. Olyannyira hogy esetekben a saját kódoló kulcsával ,esetekben zárfésű használatával roncsolás mentesen férhet hozzá értékeinkhez az illetéktelen behatoló. Minden esetben ezen áll vagy bukik a bejutás lehetősége. Elenyésző azoknak az eseteknek a száma mikor a kilincs és a cilindervédő gyűrű lefeszítésével a zártörés után nyitnak ajtót rosszakaróink. Ezek a betörési módszerek megelőzhetőek,mégpedig egy biztonságos és anyagában mind védelmi szintjében magasan kvalifikált zárbetéttel. 

Hisec ajtó zárcsere művelete 

 

Hisec biztonsági ajtók többsége nem kompatibilis a Magyar szabvány előírásainak így a zárcsere művelete nem kis fejtörést okozhat annak aki nem szakavatott e területen. Az alsó zártest zárbetétet körülvevő lemezén átalakítást kell végezni annak fényében hogy egyáltalán be tudjuk illeszteni az új zárbetétünket. Ha ez megvan mehet vissza a cilindervédő gyűrű és a kilincs garnitúra. Hozzáteszem HiSec ajtó zárjavítás mellett több éves tapasztalattal a hátam mögött ez az utolsó  művelet vesz igénybe a legjobban mármint a kilincs szerkezetének visszahelyezése. 

Gazdagrét és környékén a XI. kerületben

 

Elérhetőek vagyunk az év minden napján 24 órában,rejtett költségek nélkül garanciával dolgozunk természetesen nem csak a Zárjavítás Gazdagrét területén illetve a XI. kerületben hanem Budapest minden kerületében!

Ha ajtónyitás, zárcsere, zárszerviz a kérdés? Hívjon ,hogy jól záródjon a napja!

Szolgáltatásaink

 

  • Hisec biztonsági ajtó zárcsere

  • Hisec ajtó zárszerelés

  • Hisec ajtó zárnyitás

  • Hisec ajtónyitás

  • Hisec ajtó beállítás 

  • Non Stop elérhetőségünk 06 70 272 77 73 

 

Tevékenységi területeink:

 

Hisec zárcsere I. kerület, Hisec zárcsere II. kerület, Hisec zárcsere III. kerület, Hisec zárcsere IV. kerület, Hisec zárcsere V. kerület, Hisec zárcsere VI. kerület, Hisec zárcsere VII. kerület, Hisec zárcsere VIII. kerület, Hisec zárcsere IX. kerület, Hisec zárcsere X. kerület, Hisec zárcsere XI. kerület, Hisec zárcsere XII. kerület, Hisec zárcsere XIII. kerület, Hisec zárcsere XIV. kerület, Hisec zárcsere XV. kerület, Hisec zárcsere XVI. kerület, Hisec zárcsere XVII. kerület, Hisec zárcsere XVIII. kerület, Hisec zárcsere XIX. kerület, Hisec zárcsere XX. kerület, Hisec zárcsere XXI. kerület, Hisec zárcsere XXII. kerület, Hisec zárcsere XXIII. kerület, 

hi-sec_ajto_zarcsere.jpg

 

süti beállítások módosítása