Zárak cseréje XI. kerületben non stop elérhetőséggel.

Zárcsere XI. kerület Gazdagrét

Zárcsere XI. kerület Gazdagrét

Biztonságos otthon a zárcsere után

Bejárati ajtók zár cseréje

2019. március 03. - Zárkirály24

zarkiraly_zarszereles.jpgAmikor biztonságról beszélünk nem minden felhasználónak jön le, hogy mit is jelent a biztonság. Az életünk egészébe vetett bizodalmunk azzal a hajlandóságunkkal együtt, hogy segítsük az élet minden területének a fennhatóságát. Ez az ember önbizalma a saját célok elérését illetően az élet minden területén.

Ez a saját magával, a családjával, a csoportjaival, az egész emberiséggel és az ezeket támogató minden területtel kapcsolatos céljaira vonatkozik. A biztonság az egyik leges legfontosabb dolog az édesanya számára. Ez a fajta biztonság nem függhet anyagi dolgoktól. A biztonság személyes dolog. A fentiek egész jól rávilágítanak, hogy miért is érdemes védeni azokat a tárgyakat melyek fontosak akár és nélkülözhetetlenek számunkra. Ezek reálértéke csak annak az embernek a szemében lehet érték aki ezeket használni meri és tudja. Biztonsággal őrizhetünk egy térképet is, amely egy "kincshez" vezet helyét akár az elménkben is tárolhatjuk. Védhetjük titkainkat úgy, hogy nem beszélünk róla senkinek.

De ki véd meg minket?

Sosem gondoltam volna mekkora szükségessége van egy Dierre biztonsági ajtó zárcsere műveletére. Ez az a szó amely biztonsággal tölti meg az ajtó egészét. Mindegy mennyi ponton záródik egy ajtó ha a reteszelés amelyet a zárbetét végez rossz minőségű. Rossz minőségű igen mert nem annak a feladatnak lett helyesen megválasztva amire használjuk. Munkám és élettanulmányaim alatt találkoztam olyan szituációval ahol egy karkötő, vagy egy fülbevaló többe került mint maga a zárcsere elvégzésének összege. Volt olyan helyzet is amelyben flancos autóval jött az ügyfél a márkától duzzadó személyiség a legolcsóbb terméket kérte és állította csatasorba egy betörés esetére. Hogyan gondolhatjuk azt hogy tízen pár ezer forintból milliókat tudunk biztonságban?

Ez nem releváns egymásra nézve. Értékeket csakis megfelelő tervezés mellet biztosíthatunk és ilyen vagy ehhez hasonló témában nem fordulhatunk a szomszéd vagy a házmester segítségért. Zárcsere műveletét és a biztonságos otthon kialakítását nagyon fontosnak tartom hiszen ezen a téren is mindennapos háború dúl a Budapest 11. kerületekből ki indulva a Világ összes városában. Mindegyikünk tudja hogy a harcban a rendőrség szakemberei az esetek nagyon kevés százalékában tudnak felderíteni, a biztosító társaságok minden egyes kifizetésnél kevesebb kárt térítenek meg hiszen akkor nem tudják fenntartani magukat, nem beszélve a legfontosabbról a saját kárunkról.

Sokszor hallom, hogy tőlünk nincs mit elvinni, ide bejöhetnek úgysem tudnak semmit elvinni, de úgy gondolom ott ahol életünk legtöbb részét töltjük tehát az otthonunkban mindenkinek vannak féltve őrzött tárgyai, emlékei, kötödése, amelyet a büdös életben nem lehet pótolni, de ha valamilyen oknál fogva mégis akkor az költségesebb lesz mint egy bejárati ajtó zárcsere ára. tehát javaslom ha eljutott idáig a cikk olvasója akkor még öt percre csukja a be szemét, gondolja végig, hogy az otthonán belül milyen számára értékes dolgok lelhetőek fel majd értékelje mindenki a saját értékrendjén. Ha ez a költség túl lépi az ajtó biztonsági paramétereit akkor már is szegényebbnek mondhatjuk magunkat egy esetleges betörés során csak károsultak lehetünk.

Aki ebben a cikkben csak kereskedelmet vél felfedezni az is a vesztesek táborát gyarapítja, hiszen nekem, nekünk édes mindegy mikor hívnak ki egy zárcserére vagy ezzel ellentétesen egy betörés utáni helyreállításra. Aki pedig biztonságban akarja tölteni idejét az otthonában és a bejárati biztonsági ajtó zárcsere erejében hisz kérem kattintson a linkre.

süti beállítások módosítása